tajná láska

tajná láska

Anotace: tajná láska

Lásku k tobě tajím
Potají tvou fotku hladím
Potají tě svádím
Potají se za tebou otáčím
Pořát k vůli tobě brečím
A slzy před tebou stláčím
Nevím jak se to mohlo stát
Do tebe se zamilovat
Vždit sme na sebe nemluvily
Ani sme se na sebe nedívali
A najednou sem se do tebe zamilovala
Víš jak je to těský
Mám k vůli tobě srdce štěšklí
Nevím jesi je to štěstí
A nebo neštěstí
Milovat tebe je těský
Ale dívat se na tebe když seš z jinou ještě těsí
Autor lukasecek15, 14.03.2008
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí