Zrada

Zrada

Anotace: O lásce a samozřejmě zklámání z lásky...

Jako květina co kvete z jara,
tak mé srdce trhá zrada.
Ty lásku mi nebudeš schopen dát,
ani kdybych se měla duše vzdát.
A láskou po tobě umírat...

Tys můj princ, tys můj rek,
věřím v to cos tenkrát řek:
,,Miluji Tě jak nebe,
a myslím jenom na tebe!"
Autor Magdiczka, 14.03.2008
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Hippodamie, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí