Vločky ve vlasech

Vločky ve vlasech

Anotace: Vyznání z doby, kdy mi bylo 17 let ...

Sbírka: Vločky ve vlasech

Padá bílý sníh,
padá ti do vlasů
a utkvívá ti v nich
to jistě pro krásu.

A každá vločka toho sněhu,
když ve vlasech ti utkvěje,
jen zvyšujíce tvoji něhu,
je kouskem mojí naděje,

že z tvých úst uslyším ano,
že nejsem pro tě loňský sníh,
tvé oči přejí dobré ráno,
oblohy odlesk vidím v nich.

A já jsem šťastný, že odlesk hvězd,
právě do tvých očí spad.
Skončil jsem jednu ze svých cest
a tiše šeptám: "Mám tě rád".

Autor Obyčejný básník, 08.07.2005
Přečteno 644x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak jsem tedy skočila sem do těch vloček:)) Je moc nádherná...100

05.04.2006 18:46:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí