Věšáci přece nemluví...

Věšáci přece nemluví...

Anotace: zamilovaná básnička o tom, že věšáci nemluví:)

Najednou sníh
začal se snášet z nebe na zem
já nevěděla jak říct
že jsem do tebe prostě blázen

Neb věšáci přece nemluví
City svý nosí v sobě
Kéž beze slov mi rozumíš
i když je ticho jako v hrobě

Vločka tu bílá, zbloudilá
spadla mi na rameno
chladem svým v srdci vypálila
na věky tvoje jméno

Teď uvnitř křičím Miluju tě!
Chci šeptat ti to v obětí
Ty však jen řekneš Ticho kotě
věšáci přece nemluví...
Autor Estelle, 14.03.2008
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí