Nešťastná smska

Nešťastná smska

Anotace: ...

Miluji Tě,
přijď si pro mě.

Tak běžím tedy
za tebou.
Však když Tě spatřím,
slzy v očích zazebou.

Je to šok,
jen tam stojím.
Přistoupit k Tobě
já se bojím.

Na mysl
hned se vkrádá hněv.
Je to pravda?
Či jen pouhý zjev?

Stojíš tam,
však s jiným se líbáš.
Zajímalo by mě,
jak dlouho nás střídáš.

Je to nový objev
nebo jste spolu dýl?
Který z nás
je tvůj cíl?

Koukám opodál,
jak jste šťastní.
Divný pocit na srdci,
bolí, je to zvláštní.

Bežím pryč,
potřebuji křičet.
Běžím daleko,
kde nemohou mě slyšet.

Hulákám,
strašně řvu.
Že já Ti
nalítnul!

Jdu domů
sbalit věci tvé.
Píši Ti :
Bylo to s Tebou nádherné.

Ale konec
bohužel Ti dávám.
Když miluješ jiného,
tak to vzdávám.

Vysvětlení
ani nehledáš.
S jiným,
právě si užíváš.
Autor Dindane, 15.03.2008
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak bohužel, i tohle se v životě stává... ale neboj, ona přijde jinší, lepší, ta, která nebude mít potřebu být s nějakým jiným... :)

15.03.2008 15:30:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí