Ztracená láska

Ztracená láska

Anotace: "Počkej," řekl jen, a odešel... navždy?!

Klidně si vyplač oči
pro toho, jenž tu není
klidně si vyplač oči
pro krutou lásku

Klidně si křič do prázdna
ta slova proklatá
klidně si křič do prázdna
slova "miluji tě"

Klidně rozbij pár sklenic
abys utišila bolest
klidně rozbij pár sklenic
abys to zvládla

Nezapomeň ale,
že se vrátí
nezapomeň ale,
že tě miluje
Autor Little_princess, 15.03.2008
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: Duhová, Boleslava, 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherně napsaná

15.03.2008 15:40:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí