Fantazie...

Fantazie...

Anotace: ...

V sladkých zákoutích mé fantazie
Tam někde se mi duše skryje
Když mučíš mě tím, jak nejsi tady
Bez včel nemůžou bzučet sady
Tak nějak kvetu bez motýlů
Tak nějak vůní ztrácím sílu

Pak skrytá ve snech dne i noci
Zůstaly mi tu ku pomoci
Ty víš jak blednu sama v stínech
Vždyť víš jak hluchý je mi můj dech
Tak zůstala jsem chvíli stát
Na padlou hvězdu si chci přát

Jen vzpomínka, píseň a víno
Nechci se s tebou znovu minout
Ale jak pouštím pevnou ruku
Cítím svou slzu v modrém oku
Pro všechny noci, všechny dny
Tápu, kudy to vedly moje sny
Autor M22RainBird, 15.03.2008
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: 0-0, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí