Pomocná ruka

Pomocná ruka

Anotace: .................

Dva milenci,
tajně jsou zamilovaný,
v tomto světe,
kde krásná srdce,
často jsou zavřena,
falešná šedá maska….

na nich leží,
zámky zamčená,
iluze skutečnosti,
plevelu je tu spousty,

kdo jim tu podá,
pomocnou ruku,
nad propastí temnou,
než se ztratí v davu,
radost z očí zmizí,
zavládne utrpení,
barvy se ztratí,

šeď tu zavládne,
betonový obři,
závist nás obklopí,
dýky za zády….

zlá doba,
nedůvěra,
agresivita,
zloba….

kdo jim tu podá ruku….
Autor Vlk v rouše, 15.03.2008
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: její alter ego, Princezna.Smutněnka, Severka, Psavec, Bíša, Elesari Zareth Dënean
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě se někdo najde...;)

16.03.2008 00:40:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí