Už zase

Už zase

Anotace: ..bezanotační..

Už zas ..
maluji obrazy slepým.
A kousky jiné k sobě lepím.

Už zas ..
skládám písně pro hluché.
Tak prázdné, ploché, bezduché.

Už zas ..
chromé nutím utíkat.
Se včerejšky svým, se potýkat.

Už zas ..
vkládám slova do úst němým.
A nesmělého dělám smělým.

Už zas ..
otočit chci vodu v řece
Možná to nejde, ale přece …

Už zas ..
říkám díky dřív než prosím.
Žíznivému chleba nosím.

Už zas ..
nabírám si to, co nesním.
Už zase miluji.
A nesmím.
Autor lalej, 16.03.2008
Přečteno 415x
Tipy 25
Poslední tipující: Sára Misíková, hostmen, Šantir, Cassandra, Mallerick, Mispul, Sukuba, Simísek, Jack W, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, zvlášť poslední dvě strofy.

02.06.2008 14:22:00 | Sára Misíková

jj už zase :( nebo ještě pořád

16.03.2008 18:59:00 | Mispul

Nádherná.... taky mi mluví z duše=))

16.03.2008 12:28:00 | Simísek

Nádherná! Mluví mi z duše...

16.03.2008 10:24:00 | saigonek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí