Láska

Láska

Anotace: :)

L je lék na trápení,
každý si svůj život cení.
A je album plné vzpomínek,
svět bez záminek.
S je smutek, který bolí,
každý si svou cestu zvolí.
K je kousek místa v srdci,
na co? Na lásku přeci.
A je amulet pro štěstí,
touhou se do nebe vznésti.
Autor LowesQa, 16.03.2008
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: come-past, Belmon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí