NOC

NOC

Anotace: je tmavá, je krásná, je zlá i nejmilejší, je...prostě je ..tomu rikam ujetá anotace..:-D

Tak daleko od tebe
Jak hvězda zářící
Já člověk věřící
Jak měsíc, co nad ránem vybledl
chudák ten co s láskou tvou se zapletl
jak hustá mlha nad ránem
jsem to já ten chudák citem tím omámen
ta co lásko říkal jsi jí do snů
jsme to my, jejichž láska trvat měla do konce dnů
ti dva ,co ráno brouzdali se rosou,
ti , co lásku svou nazývali vílou bosou
ti dva,c o o hvězdách spolu básnili
ti, jenž o lásce jen nesnili
ti, jenž lásku svou prožívali ve světle bledé luny
Ti, jejichž láska dražší byla než nejcennější královské koruny
jsme to my, co lásku jejich pohltila noc
dvě srdce,c o dohromady nespojí už žádná moc…
Autor sh@rusk@, 16.03.2008
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Natálie T.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí