Ještě nevím...

Ještě nevím...

Anotace: A co bude dál...

Já hledal lásku ztracenou
v lese i ve zdech městských
až moji duši zkroušenou
ze smutku vytrhl ten její smích.

Kolik smutku duše má
kolik snese ještě
ona i když nevinná
svírá ony kleště.

Proč tolik tají city své
jsouc pravé jak mi tvrdí
lásku přec nelze předstírat
pak slova nehladí, pak studí.

Vladyka xxx
Autor vladyka, 16.03.2008
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: Milásek, Belmon, Psavec, Thesssinka, Alan Black
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná a pravdivý závěr.

16.03.2008 15:30:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí