Je mi smutno...

Je mi smutno...

Anotace: tak se těším na náš společný život...

Kde jsi má lásko,
vedle mě je prázdno,
kde jsi miláčku můj,
moc se mi stýská.

Probouzím se ze sna,
rukou po postely Tě hledám,
proč tu nejsi,
moc Tě postrádám.

Hledím bezmocně do tmy,
a říkám si ať už je ráno,
nakonec přeci jen usnu,
ale je mi hrozné smutno.

Chtěl bych Tě mít stále u sebe,
dívat se Ti do očí,
ani není potřeba nic říkat,
jen ležet a být spolu,

užívat si každé vteřiny,
protože každý okamžik bez Tebe,
je čas promarněný,
jen s Tebou je čas krásně využitý.

Přeji si aby byl brzo náš byt,
a po všechny budoucí noci,
už bysme spolu mohli být,
snít spolu pohádkově,

necítit ten stesk po druhém,
žít svůj samostatný život,
od rodin se odpoutat,
a už navždy spolu bydlet...
Autor Tomama, 16.03.2008
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí