Horečka

Horečka

Anotace: .............

Ve svém srdci,/prázdném /
divní pocit mám,
tělo mé mi hoří,
strašlivá horečka přichází,
noc co noc,/s úsvitem mizí/
/morová rána/
/na město dopadá/
/mě však/
vášně obklopuje,
až tebe opět uvidím,/dny se líně linou/
/anděl lásky se objevil/
/krvácím mi mé srdce/
však z malé jiskry,/povídá se/
plamen vzejde,
snad mě nezahubí,
/víra mi zbývá/
/v lásku/
/v život/
/v milovaní/
bez toho žít nemohu….

proč s tebou,
musel sem se potkat,
ptám se osudu…..
/věřím že/
snad se neztratím,
zítra se probudím,
do dalšího dne,
co mě jen čekat bude,
peklo nebo ráj,
slunce nebo déšť….
Autor Vlk v rouše, 16.03.2008
Přečteno 358x
Tipy 13
Poslední tipující: Alain, její alter ego, Eviah, NikitaNikaT., just me, Belmon, Elesari Zareth Dënean, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco je jistě čekat bude, rozhodně se neprobudíš jen tak do prázdného rána, já doufám, že to budou, nejlépe, jenom samá pozitiva.

17.03.2008 08:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí