Výčitky

Výčitky

Anotace: ...

Půlnoc už se v ráno mění
měsíc se tmou bojuje
marně čekám sladké snění
bolest v žilách koluje.

Výčitky chlast neuhasí
na to je moc malý pán
proč jsou tu ty vlezlé hlasy?
Proč tu zase ležím sám?

Klid v samotě nenajdeš
to se jen tak hloupě říká
a láska kterou stopuješ
hlouběji jen s Tebou smýká.
Autor Nazgulll, 16.03.2008
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené a vypovýdajíci k názvu,

17.03.2008 09:06:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí