:(

:(

Anotace: tak už to chodí...:(

Jedna chvíle
asi poslední
tvářit se mile
než se rozední.

Tolik na srdci
nic na jazyku,
nevím co já chci
už nic jen ze zvyku.

Ty, jak noční les
jako němá noc,
nevydáš ani hles
jen slz kane moc.

Každá bodá jako meč
a mě srdce puká
moc to bolí, leč
rozchod jsou vždy muka.
Autor Nazgulll, 16.03.2008
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, Natálie T.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můj názor už znáš, ale přesto znovu říkám-je opravdu dobr!!!

20.03.2008 19:58:00 | llimi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí