ANO TY!

ANO TY!

Anotace: Chtělas vše? Čekalas víc? Dal jsem Tě celé své srdce a vše, co jsem měl, víc jsem nemohl...

Mé srdce válí se na rekreaci,
užírá se neplaceným volnem
a na lásky vzpomíná si job.
Mé city tonou v hibernaci,
proč lehnul jsem si v onen hrob?

To Ty praštilas mě lásky holí,
a dělala sis, co si chtěla,
jedna tupá rána prý nebolí..
Ale zabít si mě radši měla..

Byl jsem hračka či provazová loutka?
Bundou, co pověsit se nemůže?
Funkční a spolehlivá, avšak bez poutka..
Kdo mi ze tmy pomůže???

Láska je jako svíce,
jež pohasíná ve tmě.

Láska je jako nůž,
jenž protíná Tě plíce.

Láska je to,co mě chybí,
Tvůj úsměv a hlas libý..

Chybí mi dotek Tvého těla,
a čas, který dřív si měla..

O milování už jen sním,
znám již jenom sex!
Miluji Tě a přesto jsem Tvůj ex
a to nezměním..
Autor Bojador, 16.03.2008
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Traci, Bíša, saigonek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mě se moc líbí...pocity z ní kypí...

16.03.2008 22:21:00 | saigonek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí