Radimkovi :-)

Radimkovi :-)

Anotace: ...jsem TOLIK stastna, ze Te mam...

Radimku?
Vždy si najdu chvilinku
pro Tebe.
V časech nejhorších,
ani na konci světa
- slibuji, že nebudeš sám.
V mysli
a v duši
a v srdci Tě navždy mám.
-
Jsem tu pro Tebe.
Jsi mé nebe.
Autor Petite Francaise, 17.03.2008
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí