Užalovaná láska

Užalovaná láska

Anotace: Tak jak mi přítel ublížil, tak nezradila ani kamarádka.Nažaloval vše,co mohl a neměl. Každý máme svá tajemství. Třeba za nimi schováváme své slabiny, tak jako já...

Stačila ti setina chvíle, kdy sis přišel jako král
a pár slovy, která měla býti skryta, jsi mi srdce roztrhal.
Ve společnosti mých přátel si ze mě udělal nemocného lháře,
když si napráskal, že mám papíry k osobní káře.
Ale že nedovedu řídit auto
stejně jako člověk s klaustrofobií nepřekoná svůj strach z prostoru,
udělal si ze mě před přáteli ulhanou potvoru.
Kvůli tomu,aby mě v práci neposlali řídit na cesty,
nereagoval si ani na moje varující protesty.
Vysypal si na mě všechno, co mělo být navždy těmhle lidem utajeno.
Moje tvář má teď jen jedno jméno.
Lhář, který nechal kolegu řídit 12hodin místo střídání.
Nemohla jsem, strach mi spouštěl slzy po skrání.
Zradil si svojí holku, prorazil si tenký led, na kterém jsem vrávorala.
A já tě už kdysi , že nesmíš tohle jediné kolegům prozradit, varovala.
Přišlo ti to vtipný, udělat mi z pověsti černou šmouhu a ze srdce karbanátky.
Tuhle zradu, miláčku, už nemůžeš vzít zpátky…
Autor melebele, 17.03.2008
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, saigonek, Belmon, Hippodamie, Psavec, Dračičák, Traci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš zvláštní obraty ve verších. Líbí se mi to spojení abstraktna a reálna.
No a samozřejmě smutné, ty já můžu po kilech.

17.03.2008 11:44:00 | Dračičák

Ne, to mou měkkostí nebude, opravdu se to líbilo..smutně

17.03.2008 11:35:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí