Obloha II

Obloha II

Anotace: Většinou bývá druhý díl brak,ale v mém podání je to bohužel tak Takže stále mi chybíš......

Pod střechou s peronů,
klapotem v střevíčcích,
lidiček s Veronů,
s úsměvy na líčcích.

Poslouchá z lavičky,
symfonii ptačí,
kterak se po jontu z travičky,
nebe na něj mračí.

Tak musel se ptáti,
zjíněného deště,
ať neučí ho lháti
a zopakuje to ještě.

Ta, něhou vloček, otázka,
kdy konečně se na něj usměje?
Že tam kde bývá víra i láska
je taky naděje...
Autor barak 2, 17.03.2008
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí