Ona ve me

Ona ve me

Anotace: Dobré odpoledne.

Její řasy mne vitaly
s otevřenou náručí
Naše rty se tulily
ve vzájemném područí

Když usnula krásnou unavou
četl sem si stránky slabikáře
psali v něm o naši lásce
a o našem životě
a o ní, o mě a o mase

Pozoroval sem ji při chůzi
Když dávala nohy od sebe
já, člen mistni lůzy
měířil přímo do nebe

Až když se do nás víc lásky nevejde
řeknem si sbohem
a na vždy se rozejdem
Autor Tecka 2, 17.03.2008
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: vojtěška
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí