Zkoumám duši

Zkoumám duši

Anotace: zklamání patří k lásce, ale proč?

Zkoumám svoji duši, jestli z ní vůbec něco zbylo,
když srdce na milión kousků se mi rozdrobilo,
jestli poskládá ho někdo někdy dohromady,
nebo zda se všichni otočí ke mně zády,
co když se nenajdou všechny kousky a srdce nebude zas celé?
Co když mě někdo bude chtít taky jenom do postele?
Najde se jednou někdo, kdo by skutečně o mě stál?
Kdo by neříkal planá slova, kdo by mě opravdu miloval?
proč nemůže být v lásce jenom samé štěstí?
proč je mi tak jako by někdo dal mi pěstí?
je šťastná láska pouze holé zdání?
a je šťastná láska ještě vůbec k mání?
Autor Nekonečnost, 09.07.2005
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné leč pěkné...a pěkný nápad s těmi kouskama...

21.06.2007 14:11:00 | Láďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí