Protimluva

Protimluva

Anotace: ...jo, vědět tak co chci a co chce on...

Do ruky hůl,
do rány sůl,
srce jen půl...
Na chvíli stůj.

Své srdce mám
ztracené tam.
Co bude dál?
jsi ještě sám?

O tobě sním,
mezi námi zdím.
Já tě tak chci....
k čertu už jdi...
Autor jaňa, 17.03.2008
Přečteno 668x
Tipy 4
Poslední tipující: veronicie, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí