Rozbila jsem počítadlo

Rozbila jsem počítadlo

Anotace: protože jsem Tvoje princezna

Rozbila jsem počítadlo. A navlíkla si ty kuličky na nit a měla korále. A babiččinou rtěnkou jsem si nalíčila svý malý rtíky. A z ručníků si udělala šaty a ze starých záclon i vlečku. A vzala si ty nádherný stříbrný boty z babiččiných tanečních. A dala si tu svojí nejhezčí růžovou sponku do vlasů. Byla jsem princezna a princ si pro mě zapomněl přijít.
Možná by mu i vadilo, že jsem mu jen po pás. Za to já jsem v těch botách zakopla o práh a dodnes z toho mám jizvu.

Tvý oči jsou krásnější než kuličky všech počítadel, který jsem rozbila…
Autor Majdík, 17.03.2008
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: katerina.johana, whiolet, jesterka, melebele, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně potřeštěná...a připomíná mi to trochu mě jak jsem s radostí přehrabovala mamčiny hadry...

31.03.2008 12:41:00 | whiolet

Moc hezky napsaná básnička. Dovedu si představit, jak čas maluje všechny tyhle vzpomínky. Babiččina rtěnka, kuličky z počítadla, na které všichni vzpomínáme z první třídy... A i když nejde ani tak o rýmy,tak tohle psalo srdce s širokou škálou kontrastních barev :)

18.03.2008 06:51:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí