Krása?

Krása?

Anotace: ........

Na co je ti krása?
Když srdce v tobě zhasá.
Mně už se do očí nedívej,
jen tiše vzpomínej.

Tolik vzpomínek a slz.
Jít monzunem skrz.

Tak moc jsem se o tebe bála,
tak moc milovala.
Však tys to bral jako žert,
teď už není cesty zpět.

Miluju tě a vždy budu.
Už o tom nemluvím, abych nedělala ostudu.
Myslíš ,že ti patří svět.
Kolik ještě bude holek? Pět?

Tímhle všechno končím,
Tímhle všechno zhasá
ja jen píšu měla jsme tě ráda.
Autor hrášek, 17.03.2008
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí