Dvě srdíčka

Dvě srdíčka

Anotace: Je krásné někoho milovat, ale skončí-li láska, bolí to jako čert

Dvě Srdíčka

Vzpomínka na tebe je krásna,
Avšak když nemohu být s tebou, stesk mě drásá.
Vteřiny bez tebe, lásko, jsou jako dny.
Nevydržím bez tebe, bez tvých polibků,
Nosím tě stále v srdci, a plno našich zážitků.
Těším se na naše objetí,
Těším se na tvůj nádherný úsměv,
Miluji tě, Miláčku, jsi celý můj svět.

Očička ti svítí na sto honů
Chtěla bych tě domů,
Schovala tě v mojem klíně,
A chovala se rozpustile.
Miláčku, zbožňuji tě!
Tvou vůni, tvůj smích
Tvé ruce, kterými lechtáš jako sníh
Tvé polibky, Tvé tělo,
Mé srdce by tě tak chtělo:-*

Nikdy tě nechci opustit,
Nikdy tě nechci ztratit,
Když od tebe odjíždím,
Toužím se v momentě vrátit.
Večer usínám, myslím na tebe,
Ráno se probouzím, myslím na tebe,
Přes den přežívám…avšak bez tebe?

Až setkáme se ruku v ruce
Znovu rozbuší se moje srdce
A den bude mít opět cíl,
Vždyť miluji tě, lásko,
A o člověku jako ty,
od malička sním:-*
Autor Lilulinka, 17.03.2008
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí