JEN PRO MOU LÁSKU

JEN PRO MOU LÁSKU

Anotace: je krásný mít někoho rád :)

Nesnáším o lásce tlachání
však pro Tebe mám upřímné vyznání
vyznávám se z lásky k Tobě
bláhové myslet,že vydrží i v hrobě
však dokud živá jsem
patří Ti dík za každý den
já dýchám teď pro Tebe
jsi pro mne co hvězdy pro nebe
s Tebou neznám překážky
i andělům o své lásce dávám ohlášky
Hojíš všechny mé rány
k rozkoším otevíráš mi brány
osud sám přivál mi Tě do cesty
jsi pro mne jak kytice pro nevěsty
Stíráš mi slzy bolesti,jsi spouštěč slz mé radosti
snad přecitlivělá jsem,přiznávám
že tě někdy zlobim,uznávám
na mé lásce se však nic nemění
i z ní je mé zlobení
A co tím vším chci říct?
Že miluji Tě čím dál víc!!!
Autor Lilith-m, 17.03.2008
Přečteno 623x
Tipy 1
Poslední tipující: elevan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí