Sen,stín,rozplynutý dým

Sen,stín,rozplynutý dým

Anotace: ani nevím proč jsem to napsal snad vzpomínky, minulost

první slova
stalo se to tak rychle
nevinný začátek
snad chyba
teď v hlavě zmatek
teď myslí mi to hýbá
a já znova a znova
přemýšlím stále
jak den ten
pohled jeden
pár činů
kdo na tom má vinu
že v mém stínu
já sám jen
myslel jsem že sen
se mi splní
teď srdce krví se plní
k prasknutí
tohle donutí
můj život ať se změní
cítím jakoby bodnutí
a za ním dálší a další
tohle sen není
světlo v očích se mění
jednou noční jednou denní
připadám si starší
snad na umření
řekla jsi miluji tě
a za minut pár
vše přišlo na zmar
bylo to přyč
ten dar
jako bič
přišel a zase šel
zůstala jen rána
ale těch minut pár
připadal jsem si jako král
život chtěl by jít dál
bohužel nejde to
probodán
jako děravé je řešeto
pohřbíván
když mluvil jsem o snu
říkal jsem jak den po dnu
žiju ho s tebou
a každá chvlička
i ta maličká
je pro mě cennou
stále vidím
jak stín jeden
a přitom já a ty
.::K:O:N:E:C::.
Autor Mirusek, 18.03.2008
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: Daisy..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí