Stýská se mi

Stýská se mi

Anotace: ...

Stýská se mi lásko,
proč jsi mi utekla?
zdála ses mi tak blízko,
čeho ses zalekla?

Jeden pohled na tebe,
krása očí jasných tvých,
tvé dokonalé fotografie,
cituji ve slovech svých.

Stále hledám důvody,
nevím, je to asi jedno,
slzy mých jsou potoky,
proč cítím tvoje teplo.

Ten divný pocit mít chci dál,
jak motýlky mít v žaludku,
nikdy bych se tě nebál,
když ztratím tuhle potuchu.

Teskem křehne moje srdce,
když pomyslím na tvou tvář,
podmanila sis mě velmi lehce,
chci obdivovat tvé lásky zář.

Stýská se mi, proč nevím,
že se zalíbím, v to doufám,
jako hlupák se stále jevím,
tebou si přeji být milován.
Autor tearful, 18.03.2008
Přečteno 714x
Tipy 1
Poslední tipující: mysicka55
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak jestli tohle patříjedné ať přečíst si to kouká
protože by jinak byla skra hodě hloupá.
Ze srdce je tohle psáno
a slyšet tohle každé ráno
musí každou duši těšit
a v tu chvíli nic jiného nechtít řešit.

19.03.2008 19:00:00 | mysicka55

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí