Tančíme....

Tančíme....

Anotace: jsi mým tělem, mým snem, mou touhou, mou zkázou

Raz dva tři
jsi mým valčíkem
s pošlapanými prsty
piruety touhy

dva dva tři
jsi ladností mého těla
s rukou v ruce
záchvěvy rozkoše

raz dva tři
jsi melodií mého srdce
s váhavými tóny
mráz po zádech

dva dva .....
došly tóny ticha
jsi mojí záchranou
v letní bouři
v blescích můj přístav
jsi pohlazení
mezi ranami biče
v tmavé noci
plné děsů
jsi mým světlem

raz dva tři
v občasných výpadcích
s potrhaným srdcem
já....
MILUJI TĚ...
Autor Jats, 18.03.2008
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: prostě Zuzana, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi líbí, má to něco do sebe.

19.03.2008 18:28:00 | prostě Zuzana

Pěkný taneček.

18.03.2008 12:21:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí