Mé srdce raněné

Mé srdce raněné

Anotace: ...

Cítíš můj dech

(nezkoušej mi lhát, že ne)

Cítíš mou blízkost

(i mé srdce raněné)

Tušíš má slova, která jsem říct chtěl –

Však při pohledu na Tebe si vše náhle rozmyslel….

Podívej se na mě
A přestaň se bát
Jsi kouzelná duše
A já Tě mám rád

Pohlédni do mých očí,
Vím, že se Ti líbím –
A řekni mi co –
A já všechno slíbím.

Vím, že jsi moc zklamaná,
Snad se mužů bojíš –
Proto také o víc než o flirt nestojíš.

Vím, máš ze mě strach,
Strach, že zůstaneš osamělá,
Jak jen Ti mám dokázat,
Žes v mém srdci,
Krásná, celá?

Cítíš můj dech

(vím, jak Tě vždy vzruší)

Cítíš mou blízkost (i mé srdce raněné)

Cítíš mé tělo

(já však chci i duši)

Cítíš však, že mám Tě rád?

Prosím, neříkej, že ne.

Slíbám Tvé slzy
Pokusím se šťastný být,
Abych mohl štěstí předat jediné,
S kterou chci být.

Cítíš mě, vnímáš
A stále se bráníš –
Říkám to rád -
Před mou láskou se nezachráníš!
Autor Ammazonic, 18.03.2008
Přečteno 627x
Tipy 11
Poslední tipující: Monsignore, Traci, Martinecka23, blue, Bíša, Varda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice pěkné a přesvědčivé přesvědčování :o)

19.03.2008 14:06:00 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí