Zklamaná

Zklamaná

Anotace: ..byla bych ráda za nějaký komentář..jedno jaký,ja to snesu..

Jako po prvním velkém zklamání,
které jednou přijít mělo.
Jsem vděčná,že alespoň jednou
jsem poznala,že někdo měl mě rád.
Bohužel až husí kůži mi to nahání,
že zachovala sem se špatně,dělo!
Ty sis myslel,že půjdem cestou stejnou
ale já tě nedokázala milovat!
Možná si popel budu sypat na hlavu,
pořád omílat stejná a prázdná slova,
otravovat ostatní lidi.
Nehledej v tom mojí zábavu,
dostala sem ten blbý strach znova,
že necítím ten cit,který šidí,
že dala bych vše za pár chvil
s tebou neznámým,
že s chvil ten díl by trval dýl,
že poznala bych co je to vášeň a co je to milovat,
že poznala bych,že pro tebe budu i Moneta malovat
a začnu čarovat!
Autor Veka, 18.03.2008
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...až to příjde,ta pravější láska, tak to poznáš nejenom ty,ale celé tvoje tělo a nebudeš se ptát nikoho. :-)

18.03.2008 15:05:00 | WAYWARD

Zklamaná ze sebe? z něho? z lásky? Neboj bude líp.

18.03.2008 13:37:00 | Varda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí