Platím draze

Platím draze

Anotace: ...

Naší láskou
sady kvetly.
Až do nebes
my spolu vzlétli.

Krásný
byl ten čas.
Přeji si,
ať je zas.

Snili jsme spolu
o životě.
Milionkrát opakované:
Miluji Tě!

Poté už to
byla jen fráze.
Za hádku,
zaplatil jsem draze.

Ztratil jsem vše,
život i štěstí.
Miluji Tě,
umírám se ctí….
Autor Dindane, 18.03.2008
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí