Labuť

Labuť

Anotace: Po vzoru bílých labutí, chci mít křídla věčných perutí

Labuť
Pod přikrývkou teplé něhy,
překonávám zimní sněhy.
Po kachličkách kráčí boty,
pár spjatých těl,
máš pro mé bytí noty,
teď abych opět díky pěl.

Polibek tvých něžných úst,
přerušil ve mně lásky půst,
nastartoval nové dění,
v noci,ve dne, při rozednění.
Se šarmem vánku,
otočilas další stránku, velký list,
poznáme snad mnoho míst.

Po vzoru bílých labutí,
chci mít křídla věčných perutí.
Krok za krokem,
dnem za dnem,
poznávám se se svým snem.
Posloucháme lásky hlas,
který vychází ze mne, z tebe, prostě z nás.
Autor Dreamer, 18.03.2008
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Labuť dole, labuť nahoře ... to je milé. ... pro autorku jak dělané :o)

18.03.2008 17:15:00 | NikitaNikaT.

Hezký :-)..
labuť, ač bez perutí,
co klape do klávesy,
že hezky čte si..

18.03.2008 15:30:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí