Ranní štěstí

Ranní štěstí

Anotace: .....nevim jakou anotaci dodat.....

Sbírka: Radimkovi

Probouzím se, když ještě spíš:
jako loutka, po mém boku,
na tváři pokoj a mír.
První pohled rozespalých očí mých
patří Tobě.
Tvou hrudí houpá klidný dech snění.
Jen se nepohnout,
jen Tě neprobudit,
jen ještě chvíli vnímat to tiché štěstí.
Každoranní štěstí:
že jsme spolu, že jsi u mne,
že se máme navzájem.
-
Každé ráno, lásko,
když Tě vidím vedle sebe,
vždy děkuji Bohu,
který mi Tě dal.
Autor Petite Francaise, 18.03.2008
Přečteno 555x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, Bíša, Game, Belmon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí