Láska=života hláska

Láska=života hláska

Anotace: Trošec upravená verze básně se stejným názvem:-)

Už je to pryč ta láska.
Co to vlastně je?
V poezii života jen pouhá malíčká hláska.
Už necítím to v srdci,
nezbyla mi ani vráska.

Mezi náma možná něco bylo,
štěstí nám však nepřálo
a hned se to vše vytratilo.

Zmyzel už ten krásný cit,
zavolal jen:"s Bohem,už nechci s tebou být...
...příjdu někdy možná...zas...,až budeš na to připravená a bude správný čas..."

Něco takového v hlavě mi prolítlo.
Rychlostí světla a v srdci se zatmělo.

Však světlo srdce prolije,
až přijde LÁSKA sem
a já konečně začnu snít
svůj tajný sen.

Láska nebýva v životě jen jedna.
Je jich víc,
ale ne zas plná bedna.

Jenom jedna,jedna je ta pravá.
Někdy se však stane něco a ukáže nám záda.

Pak člověk stárne samocen,opuštěn a smutný,
že nenašel si lásku to ho hodně mrzí.

V mé poezii života bude jěště hodně lásek:-)
a na srdci mnoho vrásek.
Ale doufám že ne mnoho hlásek,
ale jenom jeden dlouhý pásek:-)
Autor Ms.Lonely, 10.07.2005
Přečteno 658x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí