Zapomenout

Zapomenout

Anotace: Smutné srdíčko = smutné básničky

Proč je zapomenout těžké,
proč to bolí.
Myslela jsem že to bude lehké,
časem se to zahojí.

Když ho vidím,
jsem zas smutná.
Tolik se stidím,
už nemá cenu být hodná.

Ach jo, láska je krutá,
bolí a trápí nás.
Srdce pomalu dutá,
a pak promluví zas:

"Proč musím trpět já?
Proč jenom moje srdíčko?
Bude to tak dál?
Budeš se trápit pořád Dušičko?"
Autor Liquid vamp, 18.03.2008
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí