Svatební

Svatební

Anotace: ...ženil se kolega...

Vyrostla jsem pro tebe z malého děvčete.
Vyrostla jsem pro tebe jako v lese
konvalinka. Vyrostla jsem jenom pro tebe
a svatební zvon nám dnes cinká.

Jsem křehká jako čerstvě spadlý sníh,
jsem vločka sněhu, která tajíc, hledá
ve tvé dlani něhu.

Já vím, že nejsi silný jako strom,
a přesto vím, že kořeny hluboko ve tvém
srdci mám. Já vím, že našli jsme se, a vím,
že už nikdy nebude žádný z nás sám.
Autor Hančí, 21.09.2004
Přečteno 792x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí