Děvčátko, staneš se ženou - zakrátko

Děvčátko, staneš se ženou - zakrátko

Anotace: Báseň inspirovaná písní Urge Overkilla .. ostatne posudte sami :o)

Den pomalu skomírá
a noc je stále blíž,
hlava činnost předstírá
a nevíš zda-li bdíš.

Děvčátko,
staneš se ženou - zakrátko.

Šaty z tebe stékají,
ty nenaděláš nic,
výčitky tě bodají,
jak když trhá tě tucet lvic.

Děvčátko,
staneš se ženou - zakrátko.

Nohy se ti roztáhly
a hlava se ti zamotá,
jako by tě odtáhly
do stoky špíny života.

Děvčátko,
staneš se ženou - zakrátko.

Probouzíš se beznadějná,
nahá do krutého rána.
Teď již ale nejsi stejná,
teď již ale nejsi panna.

Děvčátko,
již nejsi víc mamčino děťatko
Autor *F*O*r*e*S*T*, 18.03.2008
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, jesterka, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela drsné, ten konec malinko nesedí, ale jinak fajn

20.03.2008 23:00:00 | její alter ego

poslední verš mě zastavil od st....jinak celá krásná

18.03.2008 22:14:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí