Jen pro tebe lasko

Jen pro tebe lasko

Anotace: pro nevim koho

Když se mi podivíš do očí,
Co v nich tvé vidí?
To jak moc tě miluji,
Jak se po každé zachvěji?

Udělám pro tebe cokoli,
Abychom to vydrželi,
Myslím tím spolu,
A to bez hádek a v klídku.

Jsem totiž tebou posedlá,
A to úplně celá,
Tvůj dotek mě rozpálí,
A obětí vždy roztaví.

Jsem z tebe hotová,
Po tvé vůni šílená a dychtivá,
Když si semnou jsem v ráji,
Bez tebe v háji.

Tak mě miluj,
A neslibuj!
Autor Vacluvka, 18.03.2008
Přečteno 745x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

správně, láska neslibuje...

02.09.2008 21:48:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí