Jak vědět mám

Jak vědět mám

Anotace: jak mám poznat, jestli mě má rád??

Jak vědět mám,
že dobře Tě znám?
Co říkají mi tvé oči,
schované za obočím?

Proč do tajemství se halíš,
do hlubin své duše
proniknout mi nedovolíš?

Jen jeden svůdný pohled tvůj
a rozzáříš svět můj.
Jen jeden úsměv letmý,
já vím, že není levný.

Tak proč skrýváš se dál,
otevřít srdce, že by ses bál?

Jak vědět mám,
rád-li mě máš,
když škádlíš mě jen
po celý den?

Co když z tvých skutků
stavím nepravou budku.
Co když na mě nemyslíš,
ve svých snech mě nevidíš?

Přesto ráda Tě dál mám,
lehko se Ti oddávám.
Tak podívej se mi do očí,
rychle poznáš co ti tlumočí.
Autor Barbara Smílová, 10.07.2005
Přečteno 622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí