Vše jednou skončí

Vše jednou skončí

Anotace: Ran pro srdce bylo moc, proměnily ráno v noc

Vše jednou skončí
Jednou přijde zase konec,
dozní pro nás lásky zvonec,
přestanu ti hladit vlasy,
ty pramínky zemské krásy.

Jen o slibech vztah jistě není,
pokud nedochází k jejich častému porušení.
Lhostejnost, toť stará dáma,
pobíhala mezi náma.

Já věděl jsem, proč končí láska,
byla to ta dvojí maska.
Na mě, na svět kolem nás,
možná to jen chtělo čas.

Netečou mi slzy z očí,
to mé srdce stůně, brečí,
neboť chybí mu ostří na mladém meči.
Milovat jsem tě strašně chtěl,
jen kdybychom měli oba stejný směr.
Ran pro srdce bylo moc,
proměnily ráno v noc.
Autor Dreamer, 19.03.2008
Přečteno 371x
Tipy 8
Poslední tipující: LadyTaRaNi, jesterka, STIMPRE, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí