Zítra ráno zase vyjde slunce

Zítra ráno zase vyjde slunce

Anotace: Příslib moře bez soli, sen - unavené bdění. Umírat? To nebolí... zkusit žít... až do setmění.

S tebou.
Jako bez tebe.
S láskou, co uzavírá svět.
Snad zítra ráno
zase vyjde slunce...

***

Příslib všech zítřků
ve vzduchu se vznáší,
jako černý kůň,
co při bouřce se splaší...
S tebou jako bez tebe.
Ať se stane cokoli,
cesta - nikam nevede,
umírat nebolí...

Příslib lepších dnů,
co v očích se zračí,
život v hloubce snů,
ustláno na bodláčí...
S tebou jako bez tebe.
Ať se stane cokoli,
láska - mít ji pro sebe..!
Umírat nebolí...

Příslib duhy na polštář,
co s ránem vždycky mizí.
Volnost - moje druhá tvář
pro ostatní cizí...
S tebou jako bez tebe.
Ať se stane cokoli,
brát a taky dávat,
zemřít - to nebolí...

Příslib vůně šalvěje,
co rozfoukl ji vánek,
drobečky snů - a naděje
pro můj klidný spánek...
S tebou jako bez tebe.
S průsvitnou láskou,
jež překonává svět.
Přes duhu až do nebe
- neřízený let...

A zítra ráno zase vyjde slunce.
Autor Renatka, 10.07.2005
Přečteno 776x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí