Stále o tom samém...

Stále o tom samém...

Anotace: Jinak psát neumím ...

Ty nevíš co se děje se mnou
co duše má prožívá
a vždy když nejsi se mnou
moc do zpěvu mi nebývá.

Já rodinu o níž jsem přišel
teď hledám v Tvojí blízkosti
a rady moudrých nerad slyšel
sám vím jaké čekají mně těžkosti.

Když Tebe jsem našel v tomto čase
tak nechci zpátky do smutku
než v samotě se trápit zase
to raději odhodlat se ke skutku.

Snad miluji Tě příliž
snad více než je zdrávo
když nevím co Ty ke mně cítíš
a zdali mám na Tebe právo.

Ta uzavřenost Tvoje
tolik neupřímná zdá se
ani láska co Ti dávám
Tě nepřinutí říci to co má se.

Chci raději krutou pravdu
než to neurčité asi
na to já myslím stále
i když Ti vískám vlasy.

Vladyka xxx
Autor vladyka, 19.03.2008
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K lásce nikoho nepřinutíš,to už sám asi dobře víš
co bude dál,to uvidíš.

20.03.2008 15:45:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí