Milovat je prostě ....

Milovat je prostě ....

Anotace: A stále jen čekání...

Tak stále nevím nic
ač v její lásku věřím
chtěl bych však znáti víc
a tak Tě stále střežím.

A záminky hledám dál
jak zůstat jí v blízkosti
i venku bych třeba stál
i když mráz leze do kostí.

Pak ležíme v objetí
tiše už bez vášně
a myšlenky proletí
tak zákeřně,nešťastně.

Zda chce či nechce mně
kdo na to odpoví...
je těsně vedle mně
a přec nic nepoví...

Rozum mně opustil
a duše poroučí
jak rád bych v klidu žil
ale ten boj ještě nekončí.

Vladyka xxx
Autor vladyka, 19.03.2008
Přečteno 546x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi tvé básničky.

20.03.2008 15:47:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí