Dlaně bez tebe

Dlaně bez tebe

Anotace: já vím, jsem sentimentální... ale co s tím nadělám?

Už zas mě bolí dlaně
Koušu se pod kůži
abych nenechala stopy
v nichž by někdo rozeznal
jak moc voní noc poránu

Už zas mě bolí dlaně
Jsou věci jež nehoří
třeba děti děti za tmou pokoje
děti mého osamění
tiché bezesnoví

Už zas mě bolí dlaně
Kousek po kousku
cupuju tvé tajné oči
ten pohled za mými víčky
na tvou neexistenci

Už zas mě bolí dlaně
Možná vůbec nejsi
tak absurdně bodá ticho
a prýští z ran
jako když polkneš včelu
Autor tiny Tine, 19.03.2008
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí