Samota

Samota

Anotace: Jen další básnička...

Narovnal bych v Pise věž
Titanic rukama držel bych rád
udělal cokoliv, co ty jen chceš
stačí mi vidět Tě na mě se smát.

Častokrát na schody potichu sedám
ač nerad, doufám, že potkám Tě snad
nerad? Spíš rád, však znát já to nedám
není to smutek,je to po Tobě hlad.

Naivně básně Ti do noci skládám
v zápětí mačkám ty papíru cáry
do krve sám se sebou se hádám
pomůžou už jen kouzla a čáry...
Autor kofka, 19.03.2008
Přečteno 430x
Tipy 10
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Psavec, Šerák, Simísek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

°°jak jednoduché vypsat pár slov,ale lze cit vyjádřit pouhými nicotnými slovy?°°

17.08.2009 19:03:00 | TemsteaG

jednoduše pěkná

05.05.2008 18:54:00 | Trdlo

Dobrá.

27.03.2008 23:59:00 | Psavec

těžká situace:/.. ale pěkně vyjádřená:)

19.03.2008 21:09:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí