Druhá šance

Druhá šance

Anotace: ...

Den za dnem stále utíká,
mé černé svědomí mě svírá.
Každý den toužím po tobě,
nacházím vinu jen sám v sobě.

Nechci být a nechci žít,
pouze lásku si přeji mít.
Už mě netrap, živote,
neber mi možnosti a mé ideje.

Říkám ti už navždy dost,
dej mi štěstí, dej mi radost.
Jak tak hledím na sebe,
v tomto životě to nebude.

Kdybych býval nebyl já,
nebyla bys na mě tolik zlá.
S každým řádkem básně této,
padají slzy z oka mého.

Přece není život jen utrpení,
co jsem promarnil, to už tu není.
Chtít tak vrátit čas a být,
tam kde chci jen s tebou žít.

Líbat tě a hladit tvoje krásné tělo,
mého snu by se mi chtělo.
Žít pro tebe a tvou lásku,
nechci ti přidělat další vrásku.

Jsem zde a trápím se životem,
čekám na smrt, nejsi mým osudem.
Bože dej mi druhou šanci,
kde budu milovat tu krasavici.

Slečna, kráska, láska, delfínek,
miluji tě a posílám polibek.
Snad dostanu druhou možnost,
jak získat tvou upřímnost.

Půjdeme pak ruku v ruce,
sen náš budeme žít do konce.
Temná je má barva života,
pouze smrt je má jistota.
Autor tearful, 20.03.2008
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí