Pro lásku

Pro lásku

Anotace: ...

Pro růži,
obětoval bych dech.
Do nebe,
letěl bych na křídlech.
Pro polibek,
nechám se spálit.
Jen prosím,
nikdy se nesmíš vzdálit.
Pro něhu,
klidně mě mučte.
Do uší,
jak chcete mi hučte.
Však láska,
ta mě ochrání.
Hodně je boje,
k jejímu získání.
Autor Dindane, 20.03.2008
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: jesterka, Belmon, Marfuša, labuť, come-past
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hodně boje,málo času

20.03.2008 14:40:00 | Belmon

skvělé!! Optimistické!
Konečně něco tak skvělého čtu

20.03.2008 11:26:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí