Zapomenout III

Zapomenout III

Anotace: Další díl k básničce Zapomenout

Jak to asi bude dál?
Dnes jsem před ním utekla,
nemyslím že city hrál.
Skoro jsem před ním ucukla.

On maturoval,
a měl na sobě kvádro.
Kdyby mi ještě jeden polibek daroval,
rozhodně by mi to nebylo jedno.

Prohodili jsme slova o ničem,
a já pomalu zapomínám.
Srdce jsem zamkla klíčem,
a ten do obálky dávám.

Obálku schovám,
tam ji nikdo nenajde.
Srdíčko nikomu nedám,
za čas roztaje.
Autor Liquid vamp, 20.03.2008
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí